De Vereniging

Hé daar, schutters en schuttersliefhebbers!

Heb je je ooit afgevraagd wat er op het terrein van Schietvereniging St. Hubertus in Bavel gebeurt? Nou, je bent niet de enige! We zijn een gezellige, lokale schietvereniging met een rijke geschiedenis en een passie voor schietsport.

Wat begon als een kleine groep schutters achter een café in Bavel is uitgegroeid tot een hechte groep leden die houden van de schietsport. We hebben een prachtig, goed onderhouden schietterrein, zeer ervaren leden die je graag willen begeleiden als je het eens wil komen proberen.

Bij St. Hubertus in Bavel draait het niet alleen om schieten, maar ook om vriendschap en gezelligheid. We organiseren binnen kring “de Baronie” regelmatig evenementen, van wedstrijden en concoursen tot gezellige bijeenkomsten in ons clubhuis. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde schutter bent of nog nooit een geweer hebt vastgehouden; we verwelkomen iedereen die geïnteresseerd is.

Dus, waar wacht je nog op? Kom eens langs op onze gezellig schietterein aan de Blookweg 2 in Bavel en ontdek de wereld van schietsport. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby, vrienden wilt maken, of gewoon een uitje zoekt voor jouw bedrijf of club, we hebben voor ieder wat wils.

Kom langs, leer ons kennen, en wie weet word je wel de volgende scherpschutter van St. Hubertus!

Schietvereniging St. Hubertus in Bavel – Waar wedstrijd en plezier samenkomen!

Wie weet tot snel!